Gigt-venlig-mad

gigt

Mange med gigt og autoimmune sygdomme hører sætningen:

“Spis gigtvenligt”

Men hvad betyder det egentlig i praksis?

I dette foredrag gennemgår Inger Nielsen Larsen, autoriseret klinisk diætist ved Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme i Skejby:

Principperne for en gigtvenlig kost
Hvordan kosten kan bruges til at forebygge følgesygdomme
Praktiske råd til at få kostprincipperne ind i en travl hverdag

Ved at vælge en gigtvenlig kost giver du kroppen god energi til træning.
Kort sagt: sund kost for alle.

Inger har mange års erfaring med kroniske sygdomme og har specialiseret sig i kostens rolle i håndteringen af autoimmune sygdomme.


Undervisningssted

Mejeriet, Tarm
Kirkegade 1
6880 Tarm

Praktisk information

Hold nr:
25002
Første møde:
20.08.25 kl. 19:00
Mødegange:
1
Lektioner:
3

Pris

Almen
DKK 50,00
  • Onsdag 20.08.25 kl. 19:00 - 21:00

    Sted: Mejeriet, Tarm
    Kirkegade 1