Gigt-venlig-mad
Tilmeld
Mange med gigt og autoimmune sygdomme hører sætningen:
“Spis gigtvenligt”
Men hvad betyder det egentlig i praksis?
I dette foredrag gennemgår Inger Nielsen Larsen, autoriseret klinisk diætist ved Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme i Skejby:
✅ Principperne for en gigtvenlig kost
✅ Hvordan kosten kan bruges til at forebygge følgesygdomme
✅ Praktiske råd til at få kostprincipperne ind i en travl
hverdag
Ved at vælge
en gigtvenlig kost giver du kroppen god energi til træning.
Kort sagt: sund kost for alle.
Inger har mange års erfaring med kroniske sygdomme og har specialiseret sig i kostens rolle i håndteringen af autoimmune sygdomme.
Undervisningssted
Mejeriet, Tarm
Kirkegade 1
6880 Tarm
Praktisk information
- Hold nr:
- 25002
- Første møde:
- 20.08.25 kl. 19:00
- Mødegange:
- 1
- Lektioner:
- 3
Pris
- Almen
- DKK 50,00